A riasztórendszerek minden olyan esetben tájékoztatják a tulajdonost vagy a hatóságokat, ha illetéktelen személyek próbálnak behatolni a védelem alatt álló területre.

Eelérhetőek a legkülönbözőbb vezérlőpanelek, infravörös és ultrahangos szenzorok, relék, üvegtörésjelzők és egyéb kiegészítők is. Hosszú távú tapasztalatainknak köszönhetően a legbonyolultabb terepek védelmére is tudunk olyan megoldást javasolni, amely a legmagasabb biztonsági sztenderdeknek is megfelel.

Különböző vezérlőpanelek, infravörös és ultrahangos érzékelők, jelfogók és sok más kiegészítővel teremtünk biztonságot. Sokéves tapasztalatunkkal bármilyen terep legmagasabb szintű védelmét biztosítani tudjuk eszközeink segítségével.

Átjelzés

Egy esetleges illetéktelen behatolásnál a távfelügyelet és kivonulószolgálat vagy egy meghatározott személy kap riasztást.

Beltéri védelem

A behatolásmegelőző érzékelőkön kívül kamerás megfigyelőrendszereink is nagy szolgálatot tesznek a biztonság növelésében bármilyen objektumról, telephelyről  legyen szó.

Kerítésvédelem

Kapura, kerítésre, ajtóra, ablakra helyezett érzékelőkkel a behatolást a riasztóközpont továbbítja az illetékeseknek. Semmi sem marad észrevétlen!

Objektumok és a magánterület védelme

Ne hagyja felügyelet nélkül az értékeit (árukészlet, széf, festmény, stb.). Mi találunk megoldást a teljes körű biztonságra.

Pánikgombok

Az átjelzéssel működő pánikgombok a nagyobb pénzforgalmú helyeken (bankok, kereskedelmi létesítmények) elengedhetetlenek. Rablás esetén a gombot megnyomva rögtön értesíti a rendőrséget a támadásról.

Integrált behatolásjelző megoldások

A különböző rendszereket kérésére összekapcsoljuk Önnek, hogy a maximális biztonságot érjük el. Ebbe be lehet kapcsolni a kamerás megfigyelést, beléptető és tűzvédelmi rendszereinket.

Válasszon alapszintű rendszert, ha:

  • családi házát, lakását szeretné megvédeni az illetéktelen behatolóktól.
  • egy kisebb boltot üzemeltet. A behatolásjelző érzékelők a bejáratnál védik a helyiséget.
  • az irodáját szeretné megvédeni. A beltéri védelmet a mozgásérzékelők képesek hatékonyan biztosítani.

Válasszon komplex megoldást, ha:

  • ékszerboltba, múzeumba keres biztonsági rendszert. Az érzékeny üvegvitrineket a legjobban az üvegtörés-jelző érzékelőinkkel védheti meg.
  • pénzintézetet kíván levédeni. Az alkalmazottak biztonságát nagy mértékben növeli a csöndes pánikgombok beszerelése, amely egy esetleges bankrablás során életmentő is lehet.
  • fontos dokumentumok védelmére keres megoldást. Rezgésérzékelőink segítségével a fontos információkat, adatokat tartalmazó iratok biztonsága nem jelent kihívást.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

AjánlatkérésAjánlatkérés