A tűzjelző készülékek szerves részei az épületeknek, de akár évekig észre se vesszük őket. Vészhelyzetben viszont megelőzhetnek egy nagyobb baj, amennyiben tökéletesen működnek.

A tűzjelző készülékek szerves részei az épületeknek, de akár évekig észre se vesszük őket. Vészhelyzetben viszont megelőzhetnek egy nagyobb baj, amennyiben tökéletesen működnek. Nem csak az épület üzemeltetője tartozik felelősséggel a többi ember és környezete iránt azzal, hogy megfelelő tűzvédelemről gondoskodik, de törvény is kötelezi rá. Sokéves tapasztalatunkkal mi segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő tűzjelző rendszereket.

Csúcskategóriás eszközeink lehetővé teszik, hogy megfelelő tűzvédelmi tervet dolgozzon ki. Akár egyszerűbb vezérlőpaneleket választ, akár a legmodernebb technológiával rendelkező tűzjelző érzékelőket vagy analóg címezhető vezérlőket, nem kell többet aggódnia a biztonság miatt. A veszélyt azonnal és hatékonyan jelzik tűzjelző rendszereink biztosítják az értékek és az épületben tartózkodó emberek védelmét. Az Ön igényeire szabható megoldásainkkal iskolák, irodaházak, lakóépületek és bevásárlóközpontok, stb. is teljes körű védelmet élvez majd.

Kockázatelemzés, tervezés, megvalósítás, valamint a tűzjelző rendszer karbantartása az, amit kínálunk Önnek.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

AjánlatkérésAjánlatkérés